Novinky

14_20240217_204614.jpg
Zobrazeno 21 až 30 z celkem 32 článků.
SK Rapid Psáry

Devatenáctka přivítá Průhonice

Poslední březnová neděle, deset hodin dopoledne. Dorostenci Rapidu hostí na domácím hřišti Průhonice. Jde o souboj prvního týmu tabulky se čtvrtým, tak dorazte devatenáctku podpořit.

SK Rapid Psáry

Výhra! Áčko doma skolilo Vrdy

Dlouho se nemohli prosadit, pálili jednu velkou šanci za druhou. Nakonec ale áčko Rapidu Psáry potvrdilo roli favorita a na domácí půdě v rámci 20. kola béčkové skupiny I. A třídy Středočeského kraje zdolalo Slavoj Vrdy 2:0. Trefili se Studnička a Azilinon.

SK Rapid Psáry

S Okrouhlem se body dělily

Záložní tým Rapidu má za sebou úvodní utkání jara v okresní trojce. V azylu na umělce v Šeberově změřil Rapid síly s TJ Okrouhlo. Utkání nakonec skončilo smírně 1:1.

SK Rapid Psáry

Dorostenci začali jaro kanonádou

Devatenáctka Rapidu zvládla úvodní utkání jara v I. A třídě na jedničku. Na umělém trávníku 1. FK Příbram totiž přehrála domácí tým Bohutín & Podlesí vysoko 5:0.

SK Rapid Psáry

Tři body ze Staré Boleslavi, rozhodl kapitán

Byly to nervy, ale s úspěšným koncem. Áčko fotbalového Rapidu veze ze sobotního utkání 18. kola I. A třídy tři body ze Staré Boleslavi, kde domácí Slavoj porazilo těsně 3:2. Branky vítězů stříleli Studnička, Krasnyanyk a Pouček.

SK Rapid Psáry

Ztráta s Rejšicemi

Druhé jarní utkání se áčku Rapidu nevydařilo podle představ. Jeden z aspirantů na postup mezi elitu kraje totiž pouze remizoval s Rejšicemi 2:2. Branky stříleli Martin Štancl s Michaelem Azilinonem.

SK Rapid Psáry

Skvělý start. Rapid naděloval

Áčko Rapidu Psáry vstoupilo do jarní části své skupiny I. A třídy bravurně. Na umělé trávě ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi porazilo domácí Dolnobousovský SK vysoko 5:1. Všechny branky přitom Rapid vstřelil až po změně stran. rapid-psary-prvni-jarni-kolo-vyhra-mlada-boleslav-dolni-bousov

SK Rapid Psáry

Áčku začíná soutěžní jaro

A - mužstvo bude tuto sobotu 9. března ve 14 hodin zahajovat jarní část sezony na UMT ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi proti Dolnobousovskému SK.

SK Rapid Psáry

A - Mužstvo opět zvítězilo!

FC Háje - SK Rapid Psáry. Výsledek přípravného utkání skončil ve prospěch našeho týmu 5:3. Mezi střelce se tentokrát hattrickem zapsal Michael Azilinon, jednu trefu zaznamenali Lukáš Kalous a Josef Půlpán.