Novinky

14_20240217_204614.jpg
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 29 článků.
SK Rapid Psáry

V Psárech zazpíval kanár, odnesl to Milín

Dorostenci pokračují ve spanilé jízdě a neomylně míří za postupem. Tentokrát lídr déčkové skupiny krajské I. A třídy deklasoval doma Ligmet Milín 6:0 a v čele tabulky má i díky zaváhání Jesenice už sedmibodový náskok.

SK Rapid Psáry

Áčko nadělovalo, hotovo bylo za poločas

Další výhra. Áčko fotbalového Rapidu smetlo v sobotu odpoledne na svém hřišti Mělník vysoko 6:2 (5:1) a na jaře zůstává neporažené. Hattrickem za 27 minut se blýskl kapitán Lukáš Pouček.

SK Rapid Psáry

Patnáctka opět vyhrála, mladší žáci padli

Starší žáci porazili v úterní dohrávce 18. kola skupiny C krajské I. A třídy kategorie fotbalistů do 15 let soka ze Sedlčan těsně 2:1, jejich o dva roky mladší parťáci podlehli stejnému soupeři 0:3.

SK Rapid Psáry

Suchar řídil další výhru dorostenců

Dorostenci pokračují ve vítězném tažení. Ve víkendovém utkání 19. kola I. A třídy uspěli v Soběhrdech nad domácím týmem sdruženým se Struhařovem (4:2). Branky Rapidu U19 stříleli Tomáš Oborný a Jiří Suchar, jenž se trefil hned třikrát.

SK Rapid Psáry

Patnáctka šokovala lídra, U13 prohrála

Žáci Rapidu do 15 let překvapivě vyhráli v sobotu na hřišti vedoucí (a do té doby stoprocentní) Viktorie Vestec 2:0, nedařilo se naopak kategorii U13, která u stejného soupeře nebodovala (2:6).

SK Rapid Psáry

A tým hraje venku, béčko hostí rezervu Kazína

Áčko Rapidu míří k dalšímu utkání jarní části sezony do Poděbrad, kde ho už v sobotu od 10.15 hodin čeká domácí Slovan. V akci bude o víkendu také rezerva, které v neděli přivítá zálohu Kazína (16.30).

SK Rapid Psáry

Dorost uspěl, béčko má bod

Dorostenci Rapidu zvládli nedělní soutěžní utkání proti Spartaku Průhonice na jedničku - zvítězili 4:0 a upevnili si první místo v I. A třídě. Alespoň bod získalo béčko Psár, které hrálo na hřišti FC Jílové B 3:3.

SK Rapid Psáry

Devatenáctka přivítá Průhonice

Poslední březnová neděle, deset hodin dopoledne. Dorostenci Rapidu hostí na domácím hřišti Průhonice. Jde o souboj prvního týmu tabulky se čtvrtým, tak dorazte devatenáctku podpořit.

SK Rapid Psáry

Výhra! Áčko doma skolilo Vrdy

Dlouho se nemohli prosadit, pálili jednu velkou šanci za druhou. Nakonec ale áčko Rapidu Psáry potvrdilo roli favorita a na domácí půdě v rámci 20. kola béčkové skupiny I. A třídy Středočeského kraje zdolalo Slavoj Vrdy 2:0. Trefili se Studnička a Azilinon.

SK Rapid Psáry

S Okrouhlem se body dělily

Záložní tým Rapidu má za sebou úvodní utkání jara v okresní trojce. V azylu na umělce v Šeberově změřil Rapid síly s TJ Okrouhlo. Utkání nakonec skončilo smírně 1:1.