Novinky

14_20240217_204614.jpg
Zobrazeno 21 až 29 z celkem 29 článků.
SK Rapid Psáry

Dorostenci začali jaro kanonádou

Devatenáctka Rapidu zvládla úvodní utkání jara v I. A třídě na jedničku. Na umělém trávníku 1. FK Příbram totiž přehrála domácí tým Bohutín & Podlesí vysoko 5:0.

SK Rapid Psáry

Tři body ze Staré Boleslavi, rozhodl kapitán

Byly to nervy, ale s úspěšným koncem. Áčko fotbalového Rapidu veze ze sobotního utkání 18. kola I. A třídy tři body ze Staré Boleslavi, kde domácí Slavoj porazilo těsně 3:2. Branky vítězů stříleli Studnička, Krasnyanyk a Pouček.

SK Rapid Psáry

Ztráta s Rejšicemi

Druhé jarní utkání se áčku Rapidu nevydařilo podle představ. Jeden z aspirantů na postup mezi elitu kraje totiž pouze remizoval s Rejšicemi 2:2. Branky stříleli Martin Štancl s Michaelem Azilinonem.

SK Rapid Psáry

Skvělý start. Rapid naděloval

Áčko Rapidu Psáry vstoupilo do jarní části své skupiny I. A třídy bravurně. Na umělé trávě ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi porazilo domácí Dolnobousovský SK vysoko 5:1. Všechny branky přitom Rapid vstřelil až po změně stran. rapid-psary-prvni-jarni-kolo-vyhra-mlada-boleslav-dolni-bousov

SK Rapid Psáry

Áčku začíná soutěžní jaro

A - mužstvo bude tuto sobotu 9. března ve 14 hodin zahajovat jarní část sezony na UMT ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi proti Dolnobousovskému SK.

SK Rapid Psáry

A - Mužstvo opět zvítězilo!

FC Háje - SK Rapid Psáry. Výsledek přípravného utkání skončil ve prospěch našeho týmu 5:3. Mezi střelce se tentokrát hattrickem zapsal Michael Azilinon, jednu trefu zaznamenali Lukáš Kalous a Josef Půlpán.

SK Rapid Psáry

A - mužstvo se v neděli utká od 11:30 s FC Háje

Nedělní zápas se uskuteční na umělé trávě v Hájích. Začátek zápasu bude 11:30.

SK Rapid Psáry

A mužstvo zvítězilo proti Vršovicím 4:3.

V dalším přípravném utkání si A tým poradil s Vršovicemi.