Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 31 až 40 z celkem 40 článků.
14_20240319_181449.jpg

Rejšice? Vyrovnaný zápas, který skončil zaslouženou remízou, připustil trenér Antič

V otvíráku jara zazářili jako hvězda na noční obloze bez mráčků, Dolnobousovský SK sestřelili vysoko 5:1. V dalším utkání druhé půlky sezony krajské I. A třídy (skupiny B) ale fotbalisté Rapidu Psáry nečekaně ztratili. V dočasném azylu na umělém trávníku na Zličíně totiž jeden z aspirantů na postup mezi elitu Středočeského kraje jen remizoval s Rejšicemi 2:2.

12_20240312_174344.jpg

Mám velkou radost, jak všichni k zápasu přistoupili, rozplýval se Martin Štancl

Dlouho hájil barvy Kolína, ale v zimní přestávce se jednatřicetiletý fotbalista Martin Štancl upsal Rapidu Psáry. A o víkendu si v jeho oku lahodícím dresu odbyl premiéru v I. A třídě. S pětkou na zádech podal výborný výkon a přispěl k vítězství nad Dolnobousovským SK (5:1) v otvíráku jara 5:1. Třešničkou byla vstřelená branka.

13_20240312_180624.jpg

Béčko Rapidu přehrálo Meteor, trenér zkoušel hráče na různých postech

Zatímco áčko fotbalových Psár už má za sebou úvodní utkání jarní poloviny sezony, záloha Rapidu hrající áčkovou skupinu III. třídy je stále ještě v procesu příprav. Svěřenci trenéra Luďka Horkého si čekání na první mistrovské utkání zpestřili přátelskou konfrontací s Meteorem Libeř.

10_20240311_141806.jpg

Nezáživný poločas vystřídala gólová exploze. Rapid na úvod jara bere tři body

Zahajovací utkání jarní fáze béčkové skupiny krajské I. A třídy vyšlo fotbalistům Rapidu na jedničku. V prvním poločase souboje proti domácímu Dolnobousovskému SK se sice neprosadili, ale po obrátce přispěchali s uragánem, jemuž soupeř nedokázal vzdorovat. O vysoké vítězství 5:1 na umělé trávě ZŠ Pastelka v Mladé Boleslavi, kde Dolní Bousov našel dočasný azyl, se postaralo pět různých střelců. Trefili se nejen noví hráči, ale také borci, kteří dlouho očekávané utkání začali pouze na lavičce náhradníků.

8_20240307_183001.jpg

Krasnyanyk před jarní premiérou: Všichni víme, jaké cíle před sebou máme

Už jen pár desítek hodin a zase to vypukne. Již v sobotu pro áčko fotbalových Psár začíná důležitá jarní část sezony, a to soubojem na umělé trávě Základní školy Pastelka v Mladé Boleslavi s domácím týmem Dolnobousovský SK, který ve městě automobilů našel dočasný azyl. Atraktivní utkání 17. kola béčkové skupiny I. A třídy Středočeského kraje začíná úderem druhé hodiny odpolední a řídí ho sudí Václav Petýrek.