Články

Rozšířené filtrování
Zobrazeno 11 až 20 z celkem 68 článků.
69_20240610_063948.jpg

Obrat po změně stran. Psáry mají další tři body, dvakrát se trefili Azilinon s Lukášem Kalousem

Minulý týden definitivně potvrdili celkové prvenství a postup mezi elitu kraje. A to díky výhře nad druhým Hlízovem, který před skvělým domácím publikem deklasovali jednoznačně 8:0. A s jistotou titulu o víkendu vyrazilo áčko Rapidu Psáry do sedmdesát kilometrů vzdálené obce Horky nad Jizerou, kde je v rámci předposledního kola letošního ročníku béčkové skupiny I. A třídy čekal souboj s domácím FC Horky.

68_20240603_212103.jpg

FOTO: Psáry zdemolovaly Hlízov a slaví prvenství, postup i double

Hotovo, vymalováno. Fotbalisté Rapidu zvládli na jedničku (s hvězdičkou) víkendový šlágr 29. kola béčkové skupiny I. A třídy, když na domácím hřišti v souboji dvou nejlepších týmů soutěže deklasovali Hlízov vysoko 8:0 a zajistili si nejen celkové prvenství a postup mezi krajskou smetánku, ale také oslavili kýžený double. Už v týdnu totiž svěřenci Danilo Antiče a Lukáše Debnára po výhře nad Poříčany (3:0) ovládli krajský pohár.

67_20240531_222817.jpg

Ondřej ´PEDRO´ Petr svolává fanoušky do kotle v zápase o titul!

A mužstvo se těší na dlouho očekávaný zápas! Během celé dosavadní jarní sezony zůstalo neporaženo a z dvanácti zápasů vyhrálo jedenáctkrát. Velké plány má domácí tým proti Hlízovu, jelikož dvě kola před koncem ročníku si chce zajistit dlouho očekávaný DOUBLE. Přípravy jsou pořádné! Ondřej Petr, který měl na starosti kotel při pohárovém utkání, chystá další pyrotechnické představení a zve všechny ke fandění a podpoře klubu.

66_20240531_083209.jpg

FOTO: Rapid přehrál Poříčany a vyhrál krajský pohár. O víkendu zaútočí na double

/FOTOGALERIE, VIDEO, REPORTÁŽ, OHLASY/ Naprostá paráda. Áčko fotbalového Rapidu Psáry zvládlo středeční finále DEMI SPORT - Poháru Středočeského fotbalového svazu (SKFS) na jedničku, když v domácím prostředí přehrálo SK Poříčany, druhý tým krajského přeboru, jasně 3:0. Dvě branky vstřelil ve výborné formě hrající Ihor Krasnyanyk, o zbývající trefu se postaral kapitán Lukáš Pouček.

65_20240529_102959.jpg

Mistři! Rapid si další výhrou zajistil prvenství i postup mezi krajskou smetánku

Šmitec, hotovo, dvacet. Dorostenci fotbalového Rapidu si tři týdny před koncem soutěžní sezony zajistili titul mistra svojí skupiny I. A třídy Středočeského kraje a radují se z postupu do krajského přeboru. Definitivně o tom rozhodla víkendová výhra 3:0 v Sedlci proti domácímu týmu sloučeným s Jesenicí. Hvězdou zajímavého utkání 26. kola se stal psárský kapitán Denis Kouba, autor všech tří branek střetnutí.

63_20240527_210418.jpg

Psáry skolily Poděbrady a jsou blízko k postupu. Teď je čeká finále krajského poháru

Fotbalisté Rapidu zvládli vítězně víkendové utkání 28. kola I. A třídy na hřišti v Poděbradech, kde místní Bohemii po přesvědčivém výkonu skolili 4:1. Psárští tak pokračují v parádní jízdě a tři kola před koncem sezony se vyhřívají v čele tabulky s náskokem šesti bodů na druhý Hlízov, se kterým si to rozdají doma už v sobotu od 17 hodin. A pokud uspějí, oslaví vytoužený postup mezi elitu Středočeského kraje. Ještě předtím však modrobílé čeká středeční finále Poháru SKFS proti SK Poříčany (hraje se v Psárech od 18 hodin).

61_20240520_190230.jpg

FOTO: Mladíci Psár zdolali urputně bojující Votice. Co řekl trenér Kozel?

/FOTOGALERIE/ Byl to boj, ale se šťastným koncem. Dorostenci fotbalových Psár zvládli domácí utkání 25. kola déčkové skupiny krajské I. A třídy, ve kterém houževnatě hrající Votice porazili díky gólům Jana Sládka s Matějem Moravcem těsně 2:1 a čtyři kola před koncem sezony si drží na pozici lídra sedmibodový náskok před druhými Kunicemi. Postup mezi smetánku Středočeského kraje už je vážně velice blízko.

60_20240520_175424.jpg

FOTO: Jsem moc rád, že náš tým ukázal kvalitu a sebevědomí, jásal Debnár po další výhře

/FOTOGALERIE/ Vezou se na vítězné vlně. Pořád a stále. Fotbalisté Rapidu Psáry doma porazili ve víkendovém utkání 27. kola skupiny krajské I. A třídy čtrnáctý Nymburk vysoko 5:0 a jelikož Hlízov jen remizoval na půdě Slovanu Poděbrady, navýšili náskok v čele tabulky už na šest bodů. Hosté v Psárech sice bojovali, ale po červené kartě ze závěru první půle byli bez šance a domů odjížděli s nepořízenou a pořádným nášupem.